+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

over ons

Wij ontzorgen uw (her)huisvesting of renovatie

Bijna niets geeft een organisatie zoveel energie als een nieuw interieur. En dat is sinds 1987 het specialisme van Profile Project. We ontzorgen u volledig bij (her)huisvesting in de breedste zin van het woord. Profile Project adviseert, ontwerpt en geeft leiding aan de uitvoering.

Kantoorinrichting die past bij uw ambities en uw imago

Profile Project werkt aan de meest uiteenlopende opdrachten. Het kan gaan om een nieuw ontwerp voor een ontvangsthal, maar ook om een complete bedrijfsverhuizing of een nieuwe identiteit voor een leegstaand kantoorgebouw. We ontwerpen meubels en interieuraccessoires, maar adviseren ook over installaties voor nieuwe technieken zoals video-conferencing. Uw bedrijfsprocessen vormen het uitgangspunt voor onze aanpak. In samenwerking met u komen we tot een design dat tot in de details aan uw wensen en eisen voldoet en past bij uw imago.

Turnkey oplevering met minimale belasting

Een nieuwe werkruimte inspireert, maar de weg ernaartoe is vaak een ingrijpende en omvangrijke operatie, waarvan de uitvoering wellicht niet tot uw dagelijkse expertise behoort. Stress, planningsproblemen,verminderde bereikbaarheid en productiviteit zijn eerder regel dan uitzondering. Ons doel is om uw organisatie in alle opzichten te ontlasten. Ons ontwerp leveren we volledig gebruiksklaar op, gegarandeerd binnen de afgesproken planning en volgens heldere prijsafspraken. Full-service interieurarchitectuur en projectmanagement voor (her)huisvesting. Meer dan 30 jaar ervaring, waaronder voor internationale opdrachtgevers. Garanties voor kwaliteit en planning. Heldere prijsafspraak, complete ontzorging, van advies tot turnkey oplevering.

Marc de Vries

Creative Director

"Kwalitatief presteren begint met een positieve houding."

Brian Kuper

Projectmanager

"niets is te gek"

Leon de Koning

Projectmanager

"Om tot nieuwe oplossingen te komen moet je buiten kaders treden"

Thessa van Mil

Projectmanager

Merve Cilasin

Projectmanager

Brandon McKay

Projectmanager

Irma Sarkezi

Projectmanager

“Het is wat het is, maar het wordt zo gek als je het zelf maakt”

Erik Geerts

Ontwerper

“De gebruiker staat altijd centraal in het ontwerpproces”

Daan Wieringa

Ontwerper

Jelle Grevink

Ontwerper

Trudy van Leeuwen

Officemanager

Neem contact met ons op