+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Design District 2016

Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Ongeveer 150 kwalitatieve deelnemers tonen op een beursvloer van 7.000 m² en in de directe omgeving hun beste en nieuwste producten op het gebied van interieurdesign. Merken waar wij mee samenwerken onder andere Desso, Interface, Vescom en Interstuhl stonden ook op de beurs en introduceerde hun nieuwste producten. 

Een bijzondere locatie en een combinatie van de beste merken, innovatieve nieuwkomers en beginnende ontwerpers zorgen voor een inspirerend evenement waar je in korte tijd weer op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied. Design District is vooral gericht op vakpubliek. 

Dit jaar waren wij er uiteraard ook tijdens de Design District. Ieder jaar proberen we hier tijd voor vrij te maken om zelf inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van trends en nieuwe producten.

We hebben veel mooie producten gezien. De UPis1 van Interstuhl vinden wij een erg leuk product. De design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. De kruk is er in vijf mooie kleurvariaties. Meer weten over dit product?

 

collage.jpg

terug naar overzicht