+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Wecycle / Zoetermeer

vroeg ons om hun nieuwe kantoorruimte in Zoetermeer in te richten. Een complete opdracht vanaf de sloop tot turnkey oplevering. Na ons advies en schetsronde koos onze opdrachtgever voor een zo transparant en licht mogelijk kantoor. De benchwerkplekken in de nieuwe ruimte zijn voorzien van akoestische scheidingsschotten. De gemeenschappelijke lunch- en koffieruimte heeft een extra functie gekregen voor klein intern overleg. De identiteit van Wecycle is herkenbaar in het design aanwezig. Verschillende wanden en glaselementen zijn voorzien van op maat bedrukt folie en schilderwerk.

'We zijn erg tevreden over het kwaliteitsniveau en de uitstraling van ons kantoor, die goed passen bij de non-profit recycleorganisatie die Wecycle is. De samenwerking met de vaste projectmanager alsmede de nazorg hebben we als prettig ervaren.'

Frank van Oeveren - Manager Finance & Control - Wecycle

terug naar overzicht