Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Projectinrichting Experts

Profile Project is al meer dan 25 jaar expert in projectinrichting. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. Van complete bedrijfsverhuizing tot restyling van uw kantoorpand, vergaderzaal of ontvangsthal. Uw werkprocessen staan centraal tijdens de ontwerpfase van uw projectinrichting. Zo bent u niet alleen verzekerd van een inspirerende, maar ook efficiënte werkomgeving.

Daarnaast geeft Profile Project als projectinrichter ook advies over de nieuwste technieken op het gebied van ict, duurzaamheid en ergonomie. Wij implementeren bijvoorbeeld digital conferencing tools, ergonomische werkplekken en zelfs uw complete ict infrastructuur.

 

Turkey projectinrichting met minimale belasting

Als ervaren projectinrichter heeft Profile Project vele (internationale) opdrachten voltooid. We weten hoe belangrijk het is dat uw bedrijfsprocessen niet verstoord worden. We zijn dus niet alleen interieurarchitect, maar zorgen er ook voor dat uw nieuwe werkomgeving binnen de afgesproken planning en volgens heldere prijsafspraken wordt opgeleverd.

 

Reacties van onze opdrachtgevers

Al meer dan 25 jaar verzorgt Profile Project projectinrichting voor toonaangevende opdrachtgevers in omgeving Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. De afgelopen jaren hebben we voor honderden opdrachgevers gewerkt, waaronder Cordaid, Rexel, Tass Safe, Gemeente DelftMiddin en Eventim. Onze expertise is zeer divers. Soms ontwerpen we een ontvangstbalie, een kantoor met 10 werkplekken of verzorgen we de gehele projectinrichting voor kantoren met meer dan 500 werkplekken.

 

‘The office looks impressive. I would like to take this opportunity to thank the Profile Project team for their hard work and dedication invested in this project. Well Done! Superb work, the office looks fabulous’

- Abbas NasserEddine - Muntajat

'De samenwerking met Profile Project verliep uiterst prettig, mede door de expertise en het goede netwerk van de medewerkers. Door de korte communicatie lijnen is er zeer snel te schakelen.'

- Anjos Nijk - ENCS

'Profile Project heeft er voor gezorgd dat ons nieuwe kantoor volledig naar onze wensen is ingericht. Een succesvolle samenwerking waardoor wij dagelijks de positieve uitstaling ervaren van een praktische, kleurrijke en perfecte inrichting!'

- Monique Paap - Astrium

 

Bezoek onze project inrichting showroom

We inspireren u graag in onze projectinrichting showroom. Hier kunt u beleven welke mogelijkheden er zijn op het gebied van werkplekken, wanden en plafonds, akoestiek, verlichting en vloerafwerking.

Wilt u weten wat Profile Project voor uw organisatie kan betekenen? Bekijk ons portfolio of neem direct contact op.