Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Expert in Kantoorinrichting

Profile Project is al meer dan 30 jaar expert in kantoorinrichting en kantoormeubilair. Wij geloven dat een goede kantoorinrichting bijdraagt aan de gezondheid en tevredenheid van uw medewerkers. Dat zit hem in de finesses. De juiste akoestiek, werktemperatuur, ergonomische kantoormeubelen en een inrichting die past bij uw werkprocessen. Bovendien zorgen we dat uw identiteit herkenbaar aanwezig is, via de juiste kleur- en materiaalkeuze, sprekende wanddecoratie en interieuraccessoires.


Kantoorinrichting voor bedrijven, scholen en overheidsgebouwen

Profile Project verzorgt de meest uiteenlopende kantoorinrichting opdrachten in omgeving Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. De afgelopen jaren hebben we voor honderden opdrachgevers gewerkt, waaronder CordaidRexelTass SafeGemeente DelftMiddin en Eventim. We verzorgen niet alleen complete bedrijfsverhuizingen en restylings van kantoorpanden, scholen en overheidsgebouwen, maar ook het ontwerp en de inrichting van uw vergaderzaal, ontvangsthal of wachtruimte. Bovendien krijgt u advies over de inrichting van de nieuwste technieken, zoals video conferencing en kostenbesparende lichtinstallaties. 

Bekijk ons kantoorinrichting portfolio


Kantoorinrichting gebruiksklaar opgeleverd

Dankzij onze grondige voorbereiding wordt uw organisatie minimaal belast tijdens de inrichting van uw nieuwe kantoor. Wij leveren uw kantoorinrichting volledig gebruiksklaar op, gegarandeerd binnen de afgesproken planning en volgens heldere prijsafspraken. Na oplevering ontzorgen wij u in de reiniging en het onderhoud van uw kantoormeubilair.


Bezoek onze showroom

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe kantoorinrichting? U bent van harte welkom in onze showroom in Rijswijk, nabij Den Haag en Rotterdam. We laten u zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van werkplekken, wanden en plafonds, akoestiek, verlichting en vloerafwerking. Neem contact met ons op om uw bezoek in te plannen of voor een vrijblijvende offerte.