Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Oculus Rift: Een onuitwisbare indruk!

10-04-2015
Sinds kort presenteert Profile Project haar ontwerpen met de Oculus Rift DK2. Virtual reality is tot dusver alleen toekomst muziek gebleken, maar dat gaat met de veelgeprezen Oculus Rift zeker veranderen: deze virtualrealitybril biedt veel mogelijkheden. Niet alleen in ons ontwerp proces maar ook op de werkvloer.

Met de Oculus is Profile Project instaat de ontwerpen beter inzichtelijk te maken. De klant ervaart als of hij of zij letterlijk in zijn nieuwe omgeving staat. Ook gebouw-eigenaren zijn laaiend enthousiast over deze manier van presenteren van hun vastgoed. De presentatie laat een onuitwisbare indruk achter.

Simpel gezegd zet je een headset op die je toegang geeft tot een virtuele wereld zoals je die ziet in een videogame. De Oculus heeft twee aparte oogstukken die elk een iets ander beeld weergeven, zij werken samen zodat je ogen focussen en je één beeld ziet. Dit is te vergelijken met een standaard 3d bril maar werkt net iets anders.

Wanneer je je hoofd beweegt wanneer je in game bent draait je virtuele hoofd mee. Je bent in staat 360 graden in het rond te kijken, voor je, achter je en zelfs boven je wordt de virtuele wereld in al zijn digitale glorie weergegeven. De Oculus Rift plaats je midden in een geloofwaardige en gedetailleerde 3d wereld. De bewegingen voelen intuïtief en natuurlijk aan.

Profile Project hoopt in de toekomst steeds meer gebruik te maken van de Oculus. Bent u geïnteresseerd naar het presenteren van vastgoed met een onuitwisbare indruk? Of zou u graag willen ervaren hoe uw toekomstige werkomgeving er uit zien? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaande adressen.

terug naar overzicht