Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Interactieve Panorama’s

10-04-2015
Hoe presenteer je een leegstaande of nog te renoveren kantoorruimte? Een omgeving gaat voor pandgebruikers pas écht leven als zij inzicht krijgen in hoe de werkvloer er straks uitziet.

Profile heeft een presentatietechiek ontwikkeld die inzicht geeft in de nieuwe werkomgeving: de Interactieve Panorama!

Als pandgebruiker krijgt u vanachter uw computer of op locatie een virtuele rondleiding door uw nieuwe kantoor. De inrichting is hierbij natuurgetrouw nagebootst.

Profile maakt Interactieve Panorama’s voor pandeigenaren en pandgebruikers. En zorgt hierbij desgewenst voor een bijbehorende website en voor een veilige hosting.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden uit onze praktijk.

U bedient de panorama's op uw computer vergelijkbaar met Google Streetview: Druk op uw linkermuisknop en verplaats uw muis. U zult merken dat de afbeelding draait.

terug naar overzicht