Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Vastgoed Golf Open 2015

Donderdag 3 September is het weer zo ver. Dan organiseert Profile Project voor de 10e keer in samenwerking met Jacobus Recourt, Code-X Legal, M-estate en Wolf Dikken weer het jaarlijkse Vastgoed Golf Open op de Rijswijkse Golfclub.

Op deze dag worden opdrachtgevers, relaties en kennissen op een sportieve en toch ontspannende wijze in het zonnetje gezet. Zo kunnen zij deelnemen aan een golf clinic en aan een competitie tegen een bekende golf professional. Tijdens en na afloop van de activiteiten bestaat er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te ontmoeten en te netwerken.

Dit jaar is het goede doel War Child. Een internationale organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen in oorlogsgebieden. Notaris mr. Jacques Buitenman is aanwezig om de bedragen te registreren. Aan het einde van de dag hopen we aan War Child een mooie cheque te  overhandigen.

terug naar overzicht