Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Dutch Green Building Week 2015

De Dutch Green Building Council (DGBC) organiseert van 21 t/m 25 september 2015 de vijfde editie van de Dutch Green Building Week. De Dutch Green Building Week is een jaarlijks evenement om aandacht te vestigen op de rol van groene gebouwen in het creëren van gezondere, duurzamere gemeenschappen. Dit jaar is het thema ‘’Groene Uitdaging’’.

Wereldwijd zetten alle Green Building Councils hun initiatieven en die van hun participanten daarom in de ‘vitrine’. Samen bundelen we onze krachten en wijzen we op de uitdagingen van de aanpak van mondiale klimaatverandering. 

Profile Project is participant van DGBC en Breeam en werken mee aan de missie: het verduurzamen van de gebouwde omgeving - om de wereld en onze leefomgeving groener te maken.

Kijk voor meer informatie van het programma hier.

Download de participanten brochure DGBC en Breeam 2015.

Ook is er een gratis seminar voor gebouweigenaren, gebouwbeheerders en huurders – deelname is kosteloos. 

profileproject afbeelding

terug naar overzicht