Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Ontwerp en realisatie kantoor Bumicom

Bumicom levert innovatieve oplossingen voor de opname, evaluatie en analyse van communicatie. De wensen voor het nieuwe kantoor waren een prettige, functionele werkomgeving met moderne en natuurlijke uitstraling, versterkt met industriële elementen die aansluiten bij Bumicom.

Profile Project heeft voor Bumicom een totaal ontwerp gemaakt en uitgevoerd, waarin veel aandacht is besteed aan het gebruik van kleur en materialen. Zo is er gekozen voor een lichte, zachte vloerbedekking voor de akoestiek in de open kantoortuin, welke gecombineerd is met een warme houtlook vloer. Deze combinatie versterkt de materialen en de sfeer die wij wilden realiseren. De zwarte glasprofielen geven de glaswand een mooie strakke omlijsting. Dit past goed bij de moderne, industriële look.

Wat dit project uniek maakt is de lange kastenwand in het midden van de ruimte met een topblad van echt mos. Het mos is direct een opvallend, warm element binnen het interieur.

Binnen een traject van 2 maanden is het kantoor van casco tot het gewenste eindresultaat gerealiseerd. 

Wij zijn erg trots op het resultaat! Bekijk hier het volledige project.

Meer weten over Bumicom?

profileproject afbeelding

terug naar overzicht