Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Nieuw merk tapijttegel van Interface

Interface heeft een nieuw product op de markt gezet waar wij erg enthousiast van worden. Een nieuwe serie tapijttegels in 3 mooie dessins die beter voor het budget en ook beter voor het milieu zijn.

Series.1 is het nieuwe merk tegeltapijt; functioneel, veelzijdig, duurzaam en biedt u projectkwaliteit tegen een verrassend scherpe prijs. Vanaf nu beschikbaar in drie onderscheidende ranges via de geselecteerde groothandel. Series.1 is nieuw binnen Interface en opereert naast de huidige consumenten- en projectendivisie.

In de loop der jaren heeft interface innovatieve fabricageprocessen ontwikkeld om de hoeveelheid afval te verminderen en gifstoffen uit hun producten en productieprocessen te elimineren. Interface heeft nieuwe manieren uitgevonden om grondstoffen opnieuw te gebruiken.

Als bedrijf weten zij met succes verantwoordelijkheid en design met elkaar te verenigen. Nu met Series. 1 voegen zij daar een uitstekende reeks producten aan toe met de kwaliteit die je van interface gewend bent met een heel aangenaam prijskaartje. 

Meer weten over dit product?

 

terug naar overzicht