Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Oplevering nieuw kantoor Aumatics

Met trots presenteren wij het resultaat van ons werk aan het nieuwe kantoor van Aumatics op het Helix Business Park in Den Haag.

Aumatics is een professionele ICT dienstverlener die haar klanten op een persoonlijke en pragmatische wijze ondersteunt op verschillende gebieden binnen hun ICT omgeving.

Voor hun nieuwe kantoor in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven is gekozen voor een open kantoor waarbij met natuurlijke elementen scheiding en aankleding is aangebracht. Wij haalde inspiratie uit het logo en de huisstijl van Aumatics, zoals te zien in de groene accentkleuren die zijn toegepast en de bladvormige vloerafwerking bij de zitjes. Ook de berken-houten kapstok en afscheidingen was ons idee om de identiteit van Aumatics op een orginele en praktische wijze toe te passen.

Een wandgrote natuurvisual is niet alleen schitterend om te zien, maar is door zijn akoestische waarde ook functioneel. Wij en Aumatics zijn erg blij met het eindresultaat!

Meer zien van het eind resultaat?

Meer weten over Aumatics?

terug naar overzicht