Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Profile Viewer

We houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen bij Profile Project. Zo zijn wij continue bezig met het verbeteren en ontwikkelen van ons ontwerpproces. Hierin hebben wij een mooie, nieuwe ontwikkeling die we graag met jullie delen!

Onze Profile Viewer biedt de mogelijkheid om in een 360 graden tour zelf rond te kijken in de toekomstige situatie. Rondkijken kan men doen door gebruik van de muis, de vinger, bewegen van telefoon of ipad of een VR bril. De VR bril geeft een nog betere beleving van de toekomstige ruimte.

Naast onze Oculus Rift hebben we nu onze eigen Profile Viewer. 

Een voorbeeld zien van onze 360 graden tool? Zie hier een tour die we hebben gemaakt voor Desk 020 aan de Wenckebachweg te Amsterdam.

profileproject afbeelding

terug naar overzicht