Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Design District 2016

Design District is het vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Ongeveer 150 deelnemers tonen op een beursvloer van 7.000 m² hun beste en nieuwste producten op het gebied van interieurdesign. Merken waar wij mee samenwerken zijn onder andere Desso, Interface, Vescom en Interstuhl. Zij stonden ook op de beurs en introduceerden hun nieuwste producten. 

Een bijzondere locatie en een combinatie van de beste merken, innovatieve nieuwkomers en beginnende ontwerpers zorgen voor een inspirerend evenement waar je in korte tijd weer op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied. Design District is vooral gericht op vakpubliek. 

Dit jaar waren wij er uiteraard ook tijdens het Design District. Ieder jaar proberen we hier tijd voor vrij te maken om zelf inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van trends en nieuwe producten.

We hebben veel mooie producten gezien. De UP van Interstuhl vinden wij een erg leuk product. De design kruk is makkelijk te verplaatsen, door de grijprand onder de zitting. De kruk is er in vijf mooie kleurvariaties. Meer weten over dit product?

 

collage.jpg

terug naar overzicht