Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Leica Geosystems

Nadat Profile Project reeds in 2006 de inrichting van Leica heeft mogen realiseren in een pand aan de Turfschipper, was het nu tijd om uit te breiden. Profile Project heeft samen met Leica de functie indeling opnieuw ingericht, waardoor er herinrichting nodig was. Tijdens de verbouwing is er gefaseerd door Leica verhuist, waardoor het werkproces van Leica niet stil kwam te liggen. Er is veel hergebruik gedaan van onder andere wanden en glaswanden.

Leica Geosystems biedt hoogwaardige hardware en software oplissingen voor de Geodesie (Landmeten en GIS), Bouw, GWW en diverse industrieën. 

Het eindresultaat mag er weer zijn. Een fijn en mooi kantoor waar weer ruimte is om te werken. 

Meer zien van het resultaat?

Meer weten over Leica Geosystems

DSC_0004.jpg

terug naar overzicht