Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Profile Gear Tool Kit

 

De kantoor- en vastgoedwereld zijn de laatste jaren flink veranderd. Waar vroeger de focus op de objecten lag, staan nu de gebruikers centraal. Toegevoegde waarde wordt gecreëerd door het inspelen op de behoefte van de (potentiële) huurders. Hierbij spelen service en kwaliteit een belangrijke rol. Een kantoorpand waar verschillende organisaties elkaar kunnen ontmoeten, samenwerken en netwerken zorgt voor een grotere leefbaarheid van het pand en trekt nieuwe huurders en bezoekers aan.  

Profile-Gear-Tool-Kit2.jpg 

Profile Gear Tool Kit

De Profile Gear Tool Kit bevat alles om in te spelen op de wensen van de huurders. Profile Project zet als een van de weinige kantoorinrichters het ontwerp van uw kantoor om in een panoramische 3D-weergave. Door deze ruimtelijke ervaring krijgen potentiële huurders een beter beeld van hun nieuwe kantoor. Bovendien is het mogelijk om diverse indelingsvarianten te laten zien. Hiermee kan er voor iedere huurder een huisvestingsoplossing op maat worden gerealiseerd. De Kit bevat naast een virtuele tour ook plattegronden en stalen om een zo goed mogelijk beeld te geven van de ruimte.

   

 

Virtuele tour

Met een 360-graden ponorama kunt u volledig rondkijken in uw nieuwe kantoor. U kunt de virtuele tour op een tablet, telefoon of desktop bekijken. Ga naar profileview.nl/desk020/panorama.html voor een voorbeeld.

virtuele_tour2.jpg

 

 

Maak nu een afspraak voor een demo

Een beeld zegt meer dan duizend boorden. Virtual Reality moet je dan ook ervaren. Maak nu een afspraak met ons voor een gratis demo. Naast de Gear VR werken wij ook me de Oculus Rift en de HTC Vive. 

 

Meer zien? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden

http://profileview.nl/BOAG/tour.html

http://profileview.nl/LVC112/tour.html

http://www.profileview.nl/MWH/tour.html

 

Vive-Hero_3.png

 

 

terug naar overzicht