Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Inspiratie in Keulen

Het is een van de belangrijkste beurzen op het gebied van projectinrichting: Orgatec in Keulen. We namen met het hele team een kijkje. 

orgatec.jpg

 

Voor iedereen die zich bezighoudt met kantoorinrichting en facility is Orgatec een must visit

Van 23 tot en met 27 oktober vond deze beurs plaats in Keulen en was zoals altijd weer een ontmoetingsplaats voor alle beslissers in de wereld van kantoorinrichting. Van vloeren tot verlichting en van de complete kantoorinterieurs tot akoestische oplossingen: alle kantoorinrichtingen passeerden de revue. Het totale beurscomplex bestond uit elf hallen, vol met exposanten uit verschillende landen met nieuwe producten en oplossingen voor moderne kantoren. Ook klassieke meubelen die al in vele werkomgevingen zijn toegepast, waren te zien.

Inspiratie opdoen voor 2019
Omdat we altijd op de hoogte willen blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, gingen we met het gehele team naar Keulen. Daar vielen enkele zaken op, die we weer kunnen toepassen in ons werk: 

• De huiselijke sfeer op de werkplek wordt steeds belangrijker. Denk aan leuke zitjes, sfeervolle verlichting, planten et cetera. 

Vitale werknemers: hele dagen achter je bureau zitten is niet goed voor je gezondheid. Het is belangrijk dat werkgever en werknemer steeds meer aandacht besteden aan voldoende beweging.

Softseating: een trend die we veel tegenkomen. Bij softseating wordt gewerkt met leuke, zachte en lekker zittende banken en stoelen met veelal akoestische kwaliteiten. 

terug naar overzicht