Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Dit zijn de voordelen van kabelmanagement

Breek jij je nek over kabels van beeldschermen, opladers, laptops en pc's op je werkplek? Profile Project helpt graag bij het inrichten van een veilige, prettige en gestructureerde werkplek door middel van kabelmanagement. Loshangende kabels en snoeren rondom een werkplek ogen rommelig en hinderen effectief werken. Daarnaast kan het gevaarlijke situaties veroorzaken zoals kortsluiting of struikelen. Wil je weten welke voordelen kabelmanagement jou biedt? Lees dan snel verder.

 

kabelmanagement-bureau-Buro-Project-1.jpg  

 

Veiligheid

Loshangende kabels kunnen ervoor zorgen dat je verstrikt raakt of struikelt. Daarnaast kan er kortsluiting ontstaan door de opeenhoping van kabels. Kabelmanagement zorgt voor een veilige werkplek. 

 

Praktisch

Daarnaast is kabelmanagement ook praktisch. Werkplekken zijn makkelijker en sneller te verplaatsen. De juiste kabel vinden kan een heel gedoe zijn wanneer kabels niet netjes zijn geordend. Opgeruimde kabels voorkomen stofophoping en zorgen ervoor dat de werkplek makkelijker schoon te houden is. 

 

Uitstraling

Wanneer je klanten op kantoor ontvangt is het belangrijk dat het kantoor er netjes en opgeruimd uitziet. Kabelmanagement zorgt voor een professionele uitstraling. 

 

Ergonomisch

Een overzichtelijke en opgeruimde werkplek zorgt voor een functionele werkomgeving. Hierdoor kun je efficiënter en prettiger werken. Daarnaast geeft het meer bewegingsruimte rond de werkplek. 

 

 

Wil jij ook een veilige en prettige werkplek? Neem dan snel contact met ons op. 

terug naar overzicht