Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Vrijmarkten: rommel of bron van inspiratie?

Het is bijna zover, Koningsdag! De dag dat oranje de boventoon voert en vrijmarkten de parken, straten en stoepen vullen. Op deze vrijmarkten wisselen ongebruikte attributen van eigenaar en kans op een ‘nieuw’ en langer leven. Daarbij komt: iets dat waardeloos lijkt, kan door kleine of grote aanpassingen een bijzonder object worden.

Upcycling_1.jpg

Dit is een trend die ook in de kantoorbranche is ingezet. Met hergebruik en revitalisering van bestaande producten kunnen hele mooie creaties ontstaan. Duurzaam, want minder afval en verspilling van grondstoffen. Zie hieronder een aantal inspirerende voorbeelden en bekijk de kraampjes op de vrijmarkt eens met andere ogen. Zie de mogelijkheden en wellicht vind je dit jaar de basis van jouw nieuwe unieke interieurobject! Upcycling_2.jpg

terug naar overzicht