Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

More fun at work

Borrelen op vrijdagmiddag, een potje tafelvoetbal voor een gezonde competitie en samen lunchen. Het zijn allemaal momenten waarop collega’s informeel samen kunnen zijn. Het is een manier waarop medewerkers even achter hun computerscherm vandaan komen en de gelegenheid krijgen om te ontspannen en de werkdruk opzijzetten. Socializen met collega’s op kantoor is niet alleen goed voor de gezelligheid, maar ook voor de prestaties en gezondheid.

DSC_0029.JPG

Borrelen

De gesprekken tijdens een borrel of barbecue kunnen over het werk gaan, maar juist ook informeel zijn. Borrelen met je collega’s draagt bij aan een betere sfeer. Hierdoor gaat men beter met elkaar samenwerken waardoor de prestaties, productiviteit en het werkgeluk worden vergroot.

*Tip: Creëer een gezellige zithoek, open atrium of terras (als deze mogelijkheid het toelaat) met divers meubilair zoals banken, stoelen, poefjes en andere grappige zitobjecten. Kleed de ruimte aan met karpetten, sfeerverlichting, planten en accessoires.

DSC_0061.JPG

Samen lunchen

Gezamenlijk lunchen is een zeer geschikt moment om een band met collega’s op te bouwen. De gesprekken zijn laagdrempelig, waardoor collega’s elkaar beter leren kennen. Het draagt bij aan meer creativiteit, nieuwe inzichten en een betere samenwerking. Het begint met een gezellige, goed ingerichte ruimte waar men samen komt om te lunchen. Het is belangrijk dat deze speciaal ingerichte ruimte is afgezonderd van de werkplekken, zodat iedereen ook daadwerkelijk weg is van zijn of haar werkplek. Op deze manier kunnen medewerkers ontspannen en weer opladen om vervolgens na de lunch weer met inspirerende ideeën te komen.

*Tip: Een centrale plaats in kantoor leent zich hier perfect voor. Zorg ervoor dat er diverse soorten zitgelegenheden zijn zoals bijv. een eettafel, bartafel, en fauteuils, zodat men de ruimte als een huiselijke sfeer ervaart.

DSC_0043.JPG

Sport en spel

Bewegen op het werk is gezond voor lichaam en geest. Vitale medewerkers hebben meer plezier, zijn productiever, gelukkiger en minder vaak ziek. Het maken van een wandeling, maar ook bewegen in een speciaal ingerichte ruimte voor sport en spelactiviteiten draagt hieraan bij. Met je collega’s 10 minuten op de PlayStation of een potje tafelvoetbal is gezond en zorgt voor frisse ideeën en nieuwe inzichten.

*Tip: Zet een tafeltennistafel neer voor sport- en of spelactiviteiten (liefst in de lunchruimte of in de buurt) voor de nodige fun en beweging.

terug naar overzicht