Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Ontdek de voordelen van staand werken

Iedereen weet dat de hele dag zitten slecht is voor je gezondheid. Toch zitten we vaak nog hele dagen achter ons bureau. Met een zit-sta bureau kan men zittend en staand werken afwisselen. Deze afwisseling bevordert de concentratie en productiviteit. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en vermindert het lichaamsklachten. Wij vinden goed en verantwoord werken belangrijk en bieden daarom de mogelijkheid aan om gratis een zit-sta werkplek uit te proberen.  

 

zit-sta_bureau2.jpg

Divers aanbod

Zit-sta bureau’s zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er bureau’s voor 1 persoon, maar ook voor twee of meerdere personen. Alle bureau’s kunnen voorzien worden van een akoestisch schot voor het dempen van het omgevingsgeluid. Het onderstel is in diverse kleuren leverbaar en voor de bladen kan een keuze uit verschillende decors gemaakt worden. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een maatwerk oplossing te kiezen wanneer u specifieke wensen heeft.

   

 

Ontdek zelf de voordelen van een zit-sta bureau en neem contact met ons op voor een gratis proefplaatsing

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.