Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Samen sterker en slimmer

Samen sta je sterk. En samen ben je slimmer. Dat is precies de reden geweest dat Profile Project vanaf het begin betrokken is bij Het Slimste Kantoor. Door onze krachten te bundelen kunnen we onze expertise delen en op onze beurt weer leren van andere ondernemers die zijn aangesloten.

Profile Project is expert in het realiseren van inspirerende kantoren. Al meer dan 30 jaar verzorgen we projectinrichting voor toonaangevende opdrachtgevers in de omgeving Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Dat kan gaan om de inrichting van een lobby, ontvangsthal of vergaderzaal tot een volledige restyling of inrichting van een nieuwe kantoorruimte.

Wat de deelname aan Het Slimste Kantoor zo bijzonder maakt, is dat we ook kunnen vertrouwen op de kennis en kunde van andere aangesloten ondernemers. Want bij een bepaalde huisvestingsstrategie hoort een bepaalde manier van werken. Een manier van werken waarbij medewerkers ondersteund worden door efficiƫnte ICT-oplossingen. Of door slimme b2b-leadmanagement of inzet van personeel. En vergeet een goed kopje koffie niet! Dan komen de andere partijen van Het Slimste Kantoor om de hoek kijken. Zij kunnen vervolgens weer een beroep doen op onze expertise om een kantoor in te richten waarbij de medewerker het beste tot zijn recht komt. In een prettige werkomgeving, met veel daglicht en zuurstof, een ideale akoestiek en een goede balans tussen werken en ontspannen.

Hoe meer ondernemers zijn aangesloten bij Het Slimste kantoor, hoe groter ons gezamenlijk bereik is en hoe efficiƫnter we kunnen werken. Dus laten we de krachten bundelen en samen de kantoren steeds slimmer maken.

terug naar overzicht