Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Zit je wel goed?

De meesten van ons werken nu een aantal weken thuis. Dat was even wennen, maar inmiddels hebben de meesten hun draai wel gevonden. Het is natuurlijk belangrijk dat we in alle opzichten gezond door deze periode heen komen. Denk dus ook nog goed aan je houding tijdens het thuis werken!

zit_je wel goed.png

TIPS VOOR DE BESTE WERKHOUDING

  • De armleggers van de stoel moeten een vlakke steun hebben en op gelijke hoogte zijn met het werkblad.
  • Zorg dat je scherm op 50 centimeter afstand recht voor je kan staan.
  • Bij voorkeur is de hoogte van de tafel verstelbaar. Dat is natuurlijk lastig thuis, dus houdt aan dat de tafel 74 tot 76 centimeter hoog is. Compenseer een te hoge tafel met een voetensteun waardoor je bovenbenen niet knellen.
  • Het scherm of laptop staat haaks op het venster om spiegeling te voorkomen. De bovenkant bevindt zich op ooghoogte.
  • Zorg voor voldoende licht in huis.
  • Wissel vaak van werkhouding: ga eens op een kruk zitten of staand aan een hogere bartafel. Loop rond als je een telefoongesprek voert.

We denken graag mee

Kun je nog wel wat hulp gebruiken om een goede en gezonde werkplek voor je medewerkers te faciliteren? PROFILE PROJECT helpt je graag met tips of producten die thuiswerken een stuk aangenamer kunnen maken! Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

terug naar overzicht