Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Comfortabel thuiswerken hoe doe je dat?

Afbeelding_1.png

 

Thuiswerken

Vanwege de crisis zijn we massaal aan het thuiswerken en dat zal waarschijnlijk voorlopig zo blijven. Veel organisaties zien de voordelen van het thuiswerken in maar er zijn ook nadelen. Eenzaamheid en fysieke klachten liggen op de loer. Het is daarom essentieel om een goede ergonomische thuiswerkplek in te richten. Kantoren zullen niet verdwijnen, maar de functie van het kantoor zal veranderen.Medewerkers willen met elkaar in contact blijven en zijn op zoek naar verbinding. Het kantoor wordt steeds meer een plek waar men elkaar kan ontmoeten en waar men komt om samen te werken. Individuele activiteiten zullen grotendeels thuis worden uitgevoerd. Om ook thuis productief te kunnen werken is een inspirerende thuiswerkplek essentieel. Maar hoe pak je dat aan? Om je op weg te helpen hebben we deze handige gids gemaakt vol tips en inspirerende voorbeelden.

 

Ontzorging

Wij ontzorgen u volledig bij het inrichten van thuiswerkplekken. Of u nu een vast budget per medewerker heeft, een vrije hand of alleen een bureau nodig hebt. Het kan allemaal. Wij helpen u met het cree?ren van een gezonde en inspirerende thuiswerkplek voor uw medewerkers! Hierbij 6 tips voor het inrichten van je thuiswerkplek.

 

1. EEN ERGONOMISCH BUREAU

De basis van elke gezonde thuiswerkplek is een ergonomisch bureau. Met een elektrisch verstelbaar zit- stabureau kun je eenvoudig zittend en staand werken afwisselen.

 

2. EEN COMFORTABELE BUREAUSTOEL

Het merendeel van de werkdag brengen we zittend door. Om blessures en klachten te voorkomen is een ergonomische bureaustoel een must. Wissel de bureaustoel eens af met een bal of een ergonomische kruk.

  Afbeelding_3.jpg

3. VEEL (DAG) LICHT

De ideale werkplek heeft veel daglicht. Zorg dat je bureau niet te ver van het raam af staat. Zorg voor voldoende verlichting in de avonduren door middel van een centrale lamp (algemene verlichting) en een bureaulamp (taakverlichting).

 

4. PLANTEN

Groen is altijd goed! Planten zorgen voor zuurstof en dragen bij aan de productiviteit. En niet onbelangrijk, planten zorgen voor een gezillige sfeer!

 

5. CREËER OPBERGRUIMTE

Zorg voor voldoende opbergruimte. Als je geen plek hebt voor kasten gebruik dan de muur. Combineer dit met een aantal accessoires en het ziet er meteen gezelliger uit. Ruim ook aan het einde van je dag je bureau op zodat je de volgende dag meteen productief kunt beginnen.

Afbeelding_2.png  

6. EEN INSPIRERENDE OMGEVING

Richt je thuiswerkplek in op de manier zoals jij dat wil. Gebruik kleur en plaats accessoires op de muur om jouw persoonlijke thuiswerkplek te cree?ren. Om verbinding met de organisatie te houden kun je items gebruiken die ook op kantoor aanwezig zijn.

terug naar overzicht