Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Cordaid / Den Haag

wilde dat medewerkers op het hoofdkantoor meer gebruik zouden maken van de eigen lunchruimte. Een nieuwe inrichting moest hiertoe bijdragen. We veranderden de functionele kantine in een prettige verblijfsruimte, waar medewerkers ook kunnen vergaderen en van een koffiecorner gebruik kunnen maken. De ruimte is zo gedurende de dag in beeld bij medewerkers. Het nieuwe lunchgedeelte heeft een moderne uitstraling en nodigt door de uitstalling van verse kant-en-klaarproducten uit om samen een gezonde lunch te gebruiken. Het resultaat: een jaar na de oplevering is het gebruik van de lunchruimte fors toegenomen. Ook de koffiecorner is een populaire plek onder medewerkers.      

De afgelopen jaren heeft Cordaid in samenwerking met “Profile projects” 2 grote projecten gerealiseerd. M.n. planning en het beheren van het budget zijn beide keren naar grote tevredenheid goed begeleid door de projectbegeleider.

Bianca van der Linde - Facilitair Meldpunt Services - Cordaid

terug naar overzicht