Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Rexel Rijswijk / Rijswijk

2

is al jarenlang opdrachtgever van Profile Project. In 2013 kregen we van deze elektrotechnische groothandel de vraag om samen een nieuw inrichtingsconcept te ontwikkelen. In Augustus 2013 opende in Rijswijk de eerste vestiging volgens dit concept, dat in alle winkels zal worden uitgerold. Het ontwerp geeft een antwoord op de veranderende vraag bij klanten en is toegespitst op het leveringsprogramma. Installateurs, leveranciers en eindgebruikers krijgen de gelegenheid elkaar te ontmoeten en de winkel kan ook gebruikt worden voor advies en trainingen. ‘Maar het is ook mogelijk om eindklanten mee te nemen om hen de verschillende oplossingen te laten ervaren’, aldus Robert Kapteijn, director business development van Rexel. Profile Project leverde ook bijdragen aan de ontwikkeling en realisatie van andere Rexel-vestigingen.  De vestigingen in Nieuwegein, Haarlem, Groningen en Kerkrade zijn omgebouwd tot Experience Center, waar bezoekers verschillende ledverlichting- en domoticasystemen kunnen ervaren.


 

 

 

'Hier wordt onder andere duidelijk wat er op het gebied van ledverlichting en domotica tegenwoordig allemaal mogelijk is.'

Izabella van der Linden-Pukrop - Rexel

terug naar overzicht