Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Hoens & Souren Keereweer advocaten / Houtsingel te Zoetermeer

is gespecialiseerd in faillissementsrecht (inclusief zekerheidsrechten), arbeidsrecht , (internationaal) ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Profile Project presenteerde verschillende ontwerpen en we kwamen samen tot de conclusie dat indeling met tweepersoons kantoorkamers het beste zou werken. Door de kamers breed, maar minder diep te maken, creëerden we een zo ruim mogelijk middengebied voor de bibliotheek, overlegruimten en de lunchruimte. Boven de lange tafels hangen akoestische lampen voor prettig licht en geluid. De gangwanden bestaan uit verdiepinghoge kasten met een vriendelijke uitstraling.

“Wij kiezen voor Profile omdat ze prima meedenken en snel onze wensen kunnen realiseren. Het wordt niet alleen goed geregeld, maar ze komen ook met verrassende en goede ideeën”.

Pierre van Voorst – advocaat-partner

terug naar overzicht