Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Muntajat / Den Haag

In 2013 koos Muntajat om het Europees hoofdkantoor in Den Haag door Profile Project in te richten.

Muntajat vertegenwoordigt wereldwijd de marketingbelangen van de chemische en petrochemische industrie van Qatar. In 2013 koos de organisatie om het Europees hoofdkantoor in Den Haag te vestigen en Profile Project kreeg de opdracht tot inrichting van het kantoor. Onze belofte ‘turnkey’ konden we voor deze opdracht in de breedste zin van het woord waarmaken. We verzorgden niet alleen het ontwerp en realisatie van de kantoorinrichting, maar we regelden ook de aanbesteding van de ICT en zelfs de keuze voor het bestek en servies. Het resultaat: Muntjatat kon zich vanaf dag één bezighouden met zijn core business.

‘The office looks impressive. I would like to take this opportunity to thank the Profile Project team for their hard work and dedication invested in this project. Well Done! Superb work, the office looks fabulous’

Abbas NasserEddine - Muntajat

terug naar overzicht