Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

NBTC / Den Haag

Het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) zet Nederland internationaal op de kaart als bestemming voor vakanties, congressen en zakelijke evenementen. Voor de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor conform het "nieuwe werken" schakelde het bureau Profile Project in. In het interieur komen de Hollandse kleuren en symbolen op een uitbundige manier overal terug, in het meubilair, de kunst, de visuals, de muren, de glaswanden en in de interieuraccessoires. Het resultaat: de medewerkers zijn razend enthousiast over hun nieuwe onderkomen en dragen dat naar buiten uit.

Profile Project is een betrouwbare organisatie met veel inspirerende idee├źn en kennis op het gebied van kantoorinrichting en design. Ze hebben een duidelijke projectaanpak en een focus op het bereiken van de deadline en binnen budget.

Marieke Politiek - NBTC

terug naar overzicht