Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Wecycle / Zoetermeer

vroeg ons om hun nieuwe kantoorruimte in Zoetermeer in te richten. Een complete opdracht vanaf de sloop tot turnkey oplevering. Na ons advies en de schetsronde koos onze opdrachtgever voor een zo transparant en licht mogelijk kantoor. De benchwerkplekken in de nieuwe ruimte zijn voorzien van akoestische scheidingsschotten. De gemeenschappelijke lunch- en koffieruimte heeft een extra functie gekregen voor klein intern overleg. De identiteit van Wecycle is herkenbaar in het design aanwezig. Verschillende wanden en glaselementen zijn voorzien van op maat bedrukt folie en schilderwerk.

'We zijn erg tevreden over het kwaliteitsniveau en de uitstraling van ons kantoor, die goed passen bij de non-profit recycleorganisatie die Wecycle is. De samenwerking met de vaste projectmanager alsmede de nazorg hebben we als prettig ervaren.'

Frank van Oeveren - Manager Finance & Control - Wecycle

terug naar overzicht