Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Color Offices / Rijswijk

In opdracht van Duijstede Beheer ontwierp Profile Project een modelkantoor in de Color Offices. De Color Offices is een kleurrijk blok kantoorvilla’s. Kleurrijk was daarom het uitgangspunt voor dit ontwerp. De kleurige identiteit van de Color Offices moest benadrukt worden maar wel met een karakter dat een breed publiek aanspreekt. Om het kleurrijke karakter te realiseren bedachten wij een aantal vierkante prenten die aan de muur zijn gehangen. De rest van het interieur word gekenmerkt door openheid en transparantie door het toepassen van lichte materialen en veel glas.

In opdracht van Duijstede Beheer ontwierp Profile Profile een modelkantoor in de Color Offices. De Color Offices is een kleurrijk blok kantoorvilla’s.

Color offices

terug naar overzicht