Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Eventim (Voorheen See tickets) / Hoofddorp

Voor Eventim (voorheen See Tickets) ontwierp en realiseerde Profile Project het nieuwe kantoor aan de Markthof in Hoofddorp. Het ontwerp is geïnspireerd door de showbizz waarbij gekleurde schijnwerpers in de vorm van banen zijn geprojecteerd op de vloer. Iedere afdeling heeft zijn eigen kleurstelling. Met behulp van afbeeldingen van shows op de glazen wanden wordt het thema bekrachtigd en wordt tegelijkertijd gezorgd voor privacy in de achterliggende ruimte. Groot maatwerkmeubilair rond de kern van het gebouw vormt en krachtige beëindiging van de kleurbanen.

“Profile Project heeft dankzij deskundig en praktische advies, binnen de gestelde eisen, een inspirerende en passende werkomgeving voor ons tot stand gebracht. Ook in de begeleiding en uitvoering zijn zij een flexibele en betrouwbare partner gebleken”

Menno Hoogendoorn - Eventim

terug naar overzicht