Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

SGS Horizon / Stationsplein 6 Voorburg

biedt een scala aan dienstverlening aan de olie- en gasindustrie. Profile Project werd ingeschakeld voor de herinrichting van twee etages van het kantoor in Voorburg. De nieuwe, functionele indeling met een ruime opzet bevat verschillende vergaderruimtes, open en gesloten werkplekken en een lunchruimte met pantry. Ook zijn er diverse concentratie- en belcellen geplaatst. Door optimale geluidsdemping kan hier rustig gebeld of gewerkt worden. De huisstijl vormde het uitgangspunt voor het ontwerp. Een bijzonder detail: voor deze opdracht ontwierp ons interieurteam een speciale raamfolie met het logo van SGS.

“Samen met Profile Project hebben wij van een kale kantoorruimte een fijn, functioneel en energie vriendelijk kantoor kunnen maken, waarin onze identiteit en huisstijl perfect naar voren komen.”

Jolanda Salemans - Marketing & Commercial Coordinator SGS Horizon B.V.

terug naar overzicht