Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

VitOrtho - De Roode Roos / Den Haag

Vanuit het management was er de wens dat het gestimuleerd werd om de medewerkers meer samen te brengen in de gezamenlijke bedrijfskantine om zo meer van elkaar te zien en te bebleven. Er is een ruimteplan ontworpen hoe van de bestaande kantine een ruimte te maken waar iedereen een plekje kan vinden waar hij of zij graag zijn lunch doorbrengt. Dit kan o.a. zijn door hoog te zitten aan de bar, door in een comfortabele stoel of bank te zitten om te lezen of door met een collega even een spelletje tafelvoetbal te spelen. De vloer heeft een meer huiselijke uitstraling gekregen en de wanden zijn gesausd. Het is een ruimte geworden voor ontspanning en een gesprek.

Profile Project nam ons mee op reis vol idee├źn waar je in eerste instantie niet aan zou denken. Er ontstond een mooie samensmelting tussen enerzijds de fantasie van Profile en anderzijds de realiteitszin van onszelf, waardoor het eindresultaat goed was.

Bert Hendriks - directeur De Roode Roos

terug naar overzicht