Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Severijn Hulshof advocaten / Den Haag/Prinsenhof

zijn specialisten in het bouw- en aanbestedingsrecht, gevestigd in de Prinsenhof, een torencomplex in het Haagse Beatrixkwartier. Profile Project verzorgde zowel het ontwerp als de inrichting met o.a. vloerbedekking, wanden, technische installaties, zonwering, pantry en al het kantoormeubilair. Het interieurontwerp heeft een modern, open karakter. Wandvullende foto’s van monumentale Haagse gebouwen onderstrepen het specialisme van dit advocatenkantoor.

“Profile heeft tweemaal onze volledige kantoorinrichting verzorgd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en actief meegedacht in oplossingen en mogelijkheden. Het resultaat, prettige en mooie werkplekken in een goed functionerende kantooromgeving.

Leendert C. van den Berg - Advocaat

terug naar overzicht