Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Kruger / Rotterdam

een adviseur in complexe ondernemingsvraagstukken met expertise in Corporate Restructuring. Gevestigd in een pand aan de Steupelstraat te Rotterdam wilde graag gaan herinrichten en herstructureren. Een groot voordeel waren de meerdere verdiepingslagen, zodat er een complete verbouwing kon plaats vinden per verdiepingslaag. Het resultaat mag er wezen. Een modern, licht en vriendelijk kantoor waar klanten kunnen worden ontvangen en medewerkers ruimte hebben op hun werkplek. 

'Profile Projects kunnen wij van harte aanbevelen. Redelijk complexe verbouwingstromen in goede banen geleid, goed overleg, praktische oplossingen en een hoog serviceniveau.'

Femia Overtoom - Kruger

terug naar overzicht