Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Woonwinkel Delft / Delft

Bij het realiseren van het nieuwe woongebied de Harnaschpolder is vanuit de Gemeente Delft de woonwinkel ontwikkeld. Profile Project heeft de lege ruimte voorzien van zowel de technische- als de bouwkundige aspecten tot en met het maatwerk interieurbouw en meubilair. De woonwinkel is een openbare voorziening voor mensen die een nieuwbouwwoning of juist alleen een kavel zoeken.

''Profile heeft voor een aantal belangrijke huisvestingstrajecten op zeer gedegen en vakkundige wijze uitvoering gegeven aan de benodigde aanpassingen en verbouwingen binnen de huisvestingspanden van de gemeente Delft. Hierin waren zij een betrouwbare par

Rinie Seebregts - Gemeente Delft

terug naar overzicht