Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

ESIC BVit / Noordwijk

ESIC BVit

Het BViT innovatienetwerk is een community van ondernemers met passie voor vernieuwend ondernemen. Het netwerk gaat ervan uit dat als gevolg van digitalisering nieuwe kansen ontstaan voor ondernemers met het lef in welke sector dan ook.

Succes komt voort uit collectieve kracht, het adagium ‘samen slimmer’ wordt door de BViT in de praktijk gebracht.

De BViT dienstverlening is erop gericht een ondernemer versneld zijn of haar doelen te laten bereiken. Kenmerk van deze

formule is dat huisvesting, samenwerking en hands-on support integraal worden aangeboden ten behoeve van een optimale start en groei. BViT is gevestigd in het pand van ESTEC. ESTEC, het European Space Research and Technology Centre, is het technisch onderzoekscentrum en de plaats waar ESA’s satellieten ontworpen en ontwikkeld worden. Het bevindt zich in

Noordwijk. ESIC biedt kantoren, met energielabel A, in een reeks van 60 m² tot 500 m² met een professionele infrastructuur en imago voor ondernemers, start-ups en gevestigde bedrijven.

Voor dit project zijn open en gesloten werkplekken gerealiseerd. Op diverse plekken zijn akoestische concentratieplekken

mogelijk gemaakt. De eyecather van dit project is het podium, waarop de werkplekken van BViT geplaatst zijn. Met de in kleur veranderende LEDverlichting zweeft het podium in de ruimte. Met fuchsia als kleuraccent krijgt het strakke interieur een krachtig impuls, en maakt het een binding tussen alle losse interieurcomponenten.

terug naar overzicht