Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Ingersoll Rand / Vianen

is wereldleider in het creëren en in stand houden van veilige, comfortabele en efficiënte omgevingen.

De etage is leeg gemaakt en met behulp van een nieuwe indeling en nieuwe stoffering heeft de etage een nieuwe uitstraling gekregen. Met een programma van eisen en huisstijl als onderlegger is een functionele indeling gerealiseerd. De nieuwe indeling bevat 2 vergaderruimtes, open en gesloten werkplekken en een open lunchruimte met pantry.

De indeling is compleet gemaakt d.m.v. hydrocultuur, in de vorm van moswanden. Dit is een verbetering van de fysische kwaliteit van het binnenmilieu en heeft direct invloed op de gezondheid van mensen. Planten in gebouwen beïnvloeden de manier waarop mensen hun welbevinden en gezondheid ervaren. En heeft een positieve uitwerking op de werksfeer.

terug naar overzicht