Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

The Hague Institute for Global Justice / Den Haag

The Hague Institute for Global Justice

The Hague Insitute for Global Justice is toegewijd aan het vinden van kernproblemen in het wereldwijde recht.  Het instituut verstrekt nieuwe inzichten die leiden naar realiseerbare en effectieve stappen in het oplossen van huidige en toekomstige wereldweide uitdagingen.

Dit doen ze d.m.v. het combineren van de beste en meest innovatieve kennis van diverse disciplines en geografische en culturele persepectieven.

Het pand aan de Sophialaan 10 Den Haag heeft een nieuwe indeling gekregen o.b.v. de bestaande situatie. Het interieur heeft echter wel een metamorfose ondergaan.

Het kleurenpalet waarvoor gekozen is, is ontstaan uit het nieuwe logo van IGJ. Aan de hand van dit palet zijn materialen en kleuren samengesteld. Zo is een visgraat vloer gelegd, wat de blauwe accenten mooi laat uit komen. Mede door de kleurstelling maar ook d.m.v. meubilair en lichtaccenten zijn de ruimtes luxe en aangenaam geworden.

Profile did a very good and professional job in managing the process, and seeing to the necessary results in time. All in all, a very positive experience. If I would need a partner in this field again, Profile would be my first option.

Anton J. Nijssen

terug naar overzicht