Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Schietvereniging Monster /

heeft een geheel nieuw clubgebouw gebouwd, waarbij Profile Project de gezamenlijke ruimtes heeft mogen ontwerpen en inrichten met vloerstoffering en meubilair. Er is een huislijke sfeer gecreëerd door gebruik te maken van een warm kleurenpallet met rustige tinten. De ruimte is multifunctioneel inzetbaar voor gewoon een drankje aan de bar na het schieten of het gebruik door kaartverengingen.

''Wij krijgen veel complimenten van eigen en bezoekende verenigingen over de inrichting van onze kantine. Met een kleine begroting toch dit te kunnen realiseren is een groot compliment voor Profile Project.''

Henk Duijvestijn - Schietvereniging Monster

terug naar overzicht