Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Astrium / Den Haag

Voor Astrium verzorgde Profile Project het ontwerp en bouwmanagement voor hun nieuwe kantoor.

Astrium is verhuist naar een nieuwe locatie aan de Regulusweg te Den Haag. Profile Project heeft een totaal inrichtingsplan ontworpen, welke een combinatie is geworden van open- en gesloten werkruimtes. De vloerafwerking heeft een speels effect gekregen door de rondingen  en ook de lunchruimte is een echte eye cather geworden binnen het kantoor. Profile Project heeft ook het volledige kantoormeubilair en de sfeervolle aankleding mogen leveren en plaatsen. Het eindresultaat is een licht modern en jong kantoor.

 

''Profile Project heeft er voor gezorgd dat ons nieuwe kantoor volledig naar onze wensen is ingericht. Een succesvolle samenwerking waardoor wij dagelijks de positieve uitstaling ervaren van een praktische, kleurrijke en perfecte inrichting!''

Monique Paap - Astrium

terug naar overzicht