Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Xtra Zichtenburg / Den Haag

Voor Xtra ontwierp en realiseerde Profile Project twee vergaderruimtes.

Xtra zet zich in om de eigen kracht van mensen te versterken en om de vitaliteit in de samenleving te vergroten. De opdracht was deze ruimtes te upgraden ten behoeve van een verbeterende bezettings graad. De ruimtes werden in vergelijking met  de andere, lichtere ruimtes veel minder gebruikt en hier moest verandering in komen. Wij verzorgde het schilderwerk, wandvisuals, verlichting, planten en tafels. Door te kiezen voor lichte tafels in combinatie met lichte wanden en natuur-visuals zijn de kamers van kil en donker naar licht en sfeervol getransformeerd. 

“Profile heeft ons geholpen om met beperkte middelen de vergaderruimte van Xtra een moderne, frisse uitstraling te geven. De projectmanager is met leuke ideeën gekomen en heeft het hele traject uitstekend begeleid.”

Mirjan Wasmus - Xtra

terug naar overzicht