Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Tass Safe - update / Rijswijk

Voor Tass Safe ontwierp en realiseerde Profile Project het nieuwe kantoor.

Het bedrijf is onderdeel van TNO en richt zich op innovaties voor de automobielindustrie. Profile Project ontwierp en realiseerde al eerder de inrichting van het nieuwe kantoor, dat verdeeld is over twee etages. Toen was de specifieke wens ook het inrichten van een aparte verdieping voor ontmoeten, conferenties en vergaderen. Op de andere etage bevinden zich de werkplekken, verdeeld over grote afgesloten kantoortuinen met verschillende flexplekken. Kenmerk van het ontwerp zijn openheid, licht en bijzonder kleurgebruik, dat aansluit op de nieuwe huisstijl van Tass-Safe. Het centrale punt van deze etage is een uitnodigende lunch- en ontmoetingsruimte. Dit het resultaat van uitbreiding die wij mochten uitvoeren.  

'Wij zijn met name erg tevreden over dat onze mensen in die periode ongehinderd door konden werken. Profile Project heeft door de juiste advisering, snelle service, goed projectmanagement en accurate oplevering de opdracht correct uitgevoerd.'

Henk Wierenga - Director Finance & HRM

terug naar overzicht