Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Vida / Amsterdam

In opdracht van Balmoral International Property en in samenwerking met Yield Nederland heeft Profile Project de inrichting van de entreehal en het atrium ontworpen en gerealiseerd voor het Vida gebouw in Amsterdam.

De oorspronkelijke entree en het atrium waren sober en gedateerd en nodigde bezoekers en huurders niet uit om er te gaan zitten of er te verblijven. Er is door Profile Project een frisse maar warme sfeer gecreëerd die uitnodigend en modern is. De entree heeft een open uitstraling gekregen en het atrium biedt zowel bezoekers als huurders de mogelijkheid om er te werken of een kort overleg te houden. De basis voor het ontwerp vormt een warme uitstraling d.m.v. hout op vloeren en wanden, aangevuld met frisse groen tinten in het interieur. Ook de verlichting in en rondom het pand is door Profile Project aangepakt. Gezien de positieve reacties vanuit huurders, bezoekers en pandeigenaar, concluderen we dat het ontwerp en uitvoering goed geslaagd zijn.

terug naar overzicht