Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Bumicom / Den Haag

vroeg Profile Project om een ontwerp te maken voor hun nieuwe kantoor op het Helix Business Park in Den Haag. Bumicom levert innovatieve oplossingen voor de opname, evaluatie en analyse van communicatie. Wij hebben een totaal ontwerp gemaakt en uitgevoerd, waarin veel aandacht is besteed aan het gebruik van kleur en materialen. Zo is er gekozen voor een lichte, zachte vloerbedekking voor de akoestiek in de open kantoortuin, welke gecombineerd is met een warme houtlook vloer. De zwarte glasprofielen geven de glaswand een mooie strakke omlijsting. Wat dit project uniek maakt is de lange kastenwand in het midden van de ruimte met een topblad van echt mos. Het mos is direct een opvallend, warm element binnen het interieur.

''Er is door Profile Project veel tijd en aandacht besteed aan onze nieuwe inrichting wat heeft geresulteerd in een prettige samenwerking en werkomgeving waarin wij als Bumicom optimaal kunnen presteren.''

Hidde Borsboom - Bumicom

terug naar overzicht