Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

ENCS / Den Haag

ENCS  (European Network for Cyber Security) is een non-profit ledenorganisatie die eigenaren van vitale infrastructuren en security experts bijeen brengt om veilige Europese energienetten en infrastructuur te realiseren.

Voor ENCS verzorgde Profile Project het ontwerp en het bouwmanagement voor het nieuwe kantoor aan de Regulusweg te Den Haag. 

Bij de entree is gekozen voor een open kantoorruimte en ontvangst, waardoor er sprake is van een licht en ruimtelijk gevoel bij binnenkomst.

De gangwanden zijn voornamelijk van glas en door de vloerstoffering in de kantoorkamers door te laten lopen geeft dit niet alleen een speels effect, maar is de gangzone optisch breder. Een prettige omgeving om te mogen werken.

 

“De samenwerking met Profile Project verliep uiterst prettig, mede door de expertise en het goede netwerk van de medewerkers. Door de korte communicatie lijnen is er zeer snel te schakelen. “

Anjos Nijk - ENCS

terug naar overzicht