Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Gemeente Delft / Het Nieuwe Kantoor / Station Delft

Voor de Gemeente Delft is Profile Project al jarenlang een betrouwbare partner op het gebied van kantoor- en projectinrichting.

Ook voor het nieuwe kantoor aan de stationsweg boven de NS stationshal mocht Profile Project zich op een aantal elementen weer inzetten om de inrichting compleet te maken.

In een zeer korte doorlooptijd hebben wij een aantal bouwkundige aanpassingen nauwgezet en netjes uitgevoerd. Ook voor de aankleding heeft Profile Project onder andere gezorgd voor op maat gesneden karpetten in de multifunctionele ruimtes.

''Profile heeft voor een aantal belangrijke huisvestingstrajecten op zeer gedegen en vakkundige wijze uitgevoerd. Hierin waren zij een betrouwbare partner en gaven ons het vertrouwen dat zij het regelde.''

Rinie Seebregts - Gemeente Delft

terug naar overzicht