Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Tessella / Den Haag

vroeg Profile Project hun complete huisvesting te verzorgen aan het nieuwe kantoor in Den Haag. 

 

Tessella is een internationaal analytics en data science consulting services bedrijf.

 

Voor hun nieuwe kantoor aan de Laan van Nieuw Oost-Indië hebben wij bijgedragen aan de totale huisvesting. Wij hebben een huisstijl ontwikkeld, onderzoek gedaan naar de wensen van het personeel d.m.v. de Profile Index, een ontwerp gemaakt, uitvoering en meubilair geleverd. 

In het ontwerp is gekozen voor een functionele en ruimtelijke indeling met mogelijkheid tot uitbreiding van personeel. Uit de Profile Index kwam de wens van geconcentreerd werken bij (bijna) alle werknemers naar voren. Daarom zijn er meerdere concentratieruimtes en vergaderruimtes gerealiseerd. 

 

Het resultaat is een mooi, ruim kantoor met meerdere functionele ruimtes en mogelijkheid tot groei van Tessella Nederland.

terug naar overzicht