Middels dit bericht informeren wij u over een belangrijke wijziging in ons privacy beleid. Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Uw privacy staat bij ons hoog in het vaandel en we doen er alles aan om uw gegevens veilig te bewaren. Om meer te weten te komen over hoe wij uw gegevens ontvangen, gebruiken en opslaan, verwijzen wij u naar het Privacy Statement op onze website.
+31 70 390 95 90 Treubstraat 1 G 2288 EG Rijswijk

Aumatics / Den Haag

vroeg Profile Project om een ontwerp te maken voor hun nieuwe kantoor op het Helix Business Park in Den Haag.

 

Aumatics is een professionele ICT dienstverlener die haar klanten op een persoonlijke en pragmatische wijze ondersteunt op verschillende gebieden binnen hun ICT omgeving. 

 

Voor hun nieuwe kantoor in een prachtig pand aan de Laan van Waalhaven is gekozen voor een open kantoor waarbij met natuurlijke elementen scheiding en aankleding is aangebracht. Wij haalde inspiratie uit het logo en huisstijl van Aumatics, zoals te zien is in de bladvormige vloerafwerking bij de zitjes. Een wandgrote natuurvisual is niet alleen schitterend om te zien, maar is door zijn akoestische waarde ook functioneel. 

terug naar overzicht